Min Fotostudio

Min fotostudio.se

Planering av bröllop

PLANERING

Vi finns med för personligt stöd och rådgivning från bokningsdag fram till färdig leverans. Vi hjälper er med planering genom ett delat planeringsdokument, pinterest album för inspirationsbilder (valfritt). Vi träffas minst en gång för bröllopsmöte där vi skriver bröllopsavtal, fikar och lär känna varandra samt genomför en provfotografering.

FOTOGRAFERING

Vi är med och fotograferar alla önskade ögonblick efter antalet timmar ni bokat mig. Jag guidar och stöder er igenom porträttfotografering och dokumenterar alla de genuina stunder som sker runt omkring er. Vi finns dessutom med som en vän och stöd för er genom att peppa, håller saker eller ser till att ni får i er mat och dricka när det behövs.

FILM/DRÖNARE

Det finns möjlighet att vi filmar under bröllopsdagen. Vi kan göra en liten film på 5-10 minuter med snuttar från hela fotograferingen med musik. Vi har även möjlighet att fotografera med drönare.

EFTERBEARBETNING

Efter fotografering följer ett stort efterarbete. Vi genomför ett noggrant urval och efterbehandlar alla de bästa bilderna från er dag. Utvalda bilder behandlas även i svartvitt. Redan inom 5 dagar får ni tillgång till en sneak-peek som ger en känsla av resultatet (och såklart för att ni ska ha något att direkt kunna dela med er av till vänner och familj).

LEVERANS

Senast 14 dagar efter bröllopet levereras alla era bästa bilder högupplösta på ett på ett fint USB-minne i en box tillsammans med ett handplock av 10×15 printar, anpassat efter vilket paket ni bokat.

PROVFOTOGRAFERING

I alla våra bröllopspaket ingår en kostnadsfri provfotografering som genomförs i Ljungby området. Vi älskar provfotograferingar! Vi lär känna varandra genom att på riktigt få testa att använda kameran. Det är ofta flera saker man känner sig nervös inför på en bröllopsdag, fotograferingen brukar vara en av dem. Därför blir en provfotografering en bra uppvärmning och många känner sig mindre nervösa inför bröllopsfotograferingen efter en provfotografering. Dessutom får ni ett gäng (minst 15 st) förlovnings bilder som kan komma till god användning till exempelvis inbjudningskort. Bilderna levereras lätt redigerade i färg och svartvitt och som högupplösta genom Sprend.

Bröllopspaket på Denna sida!

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.