Min Fotostudio

Min fotostudio.se

Utmärkelser

Jag har alltid fotograferat och varit nyfiken på allt med olika tekniker inom fotografering och älskar även att skapa extra effekter i photoshop. Jag har utbildat mig hos Fotograf Maria Lindberg vid ett par tillfällen i sagofotografering. Under våren var jag på en workshop i FineArt med Maria Lindberg och Martina Warenfeldt som hölls i på Tjolöholm slott.  Jag var i sm final 2021 i kategorin ”växter” i naturfotografi. 2022 i kategorin ”grupp” till print final.  2023  i kategorin ”Tama djur” till print final. Förutom mina finalplatser genom åren har jag fått flera diplom med fina poäng på de foton som inte gick vidare till printfinalen.

Jag är medlem i WPE international photographers awards och fick min första utmärkelse där på min hund Polly, som också fick MERIT i Sm i fotografering i år.  Januari 2023 så fick jag i WPE awards fyra silverplaceringar i kategorierna, macro, blommor och djur. Jag tävlar också i FEP Awards, där jag 2023 tog två merit på två foton inom ”Tama djur.

Jag har under 2023 arbetat som pressfotograf för Sweden Rock och skildrat stämningen på området och fotograferat i diket. Jag kommer även i år att vara där som pressfotograf.

Jag är medlem i SVENSKA PORTRÄTTFOTORAFERS FÖRBUND

SM i Fotografi 2023

SM i Fotografi 2022

SM i Fotografi 2021

SM i Fotografi 2020

WPE Awards 2023

WPE Awards 2022

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.