Min Fotostudio

Min fotostudio.se

Barn och familjefotografering …

(eller hela tjocka släkten :))

Som fotograf  är det oerhört viktigt att hela fotograferingen upplevs rolig och bekväm. Jag/vi  bjuder  på mig oss själva för att fotona ska bli så lekfulla och naturliga som möjligt.  Hos oss garanterar jag avslappnande och genuina familjebilder. Vi vill att ni ska känna glädje och pirr i magen när ni tittar på er familjebild på väggen. Vi vill ge er fina foton som stannar tiden för ett minne för livet.

Vid barnfotografering är det viktigt att barnet tycker det är roligt. Vi tar korta pauser och försöker hålla humöret uppe med lite lek och musik under fotograferingen. Jag redigerar fotona lätt och gör en del i svartvitt och någon annan rolig redigering och oftast tar det en vecka tills fotona är klara för leverans. Alla foton levereras högupplösta och nerpackade i en zipfil.

Val av plats

Vi väljer mina fotoplatser med stor omsorg och vi har riktiga fina smultronställen där vi tillsammans kommer skapa magiska resultat. Har ni ett alldeles eget favoritställe med fantastisk historia? Då fotograferar jag er gärna där, för att bilderna ska bli extra betydelsefulla för er i framtiden. Vi har också möjlighet att fotografera inomhus i vår fotostudio eller både i studio och utomhus.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.