Bröllop

Letar ni bröllopsfotograf? Då har ni kommit rätt!

Vilka är vi?

Min Fotostudio är jag, Anette och min man Christer. Vi är två väldigt ambitiösa fotografer som lätt bjuder på oss själva. Vi kompletterar varandra och som två fotografer på ert bröllop kan vi erbjuda mer varierande foton. Christer är nog den lugna av oss medan jag är otroligt engagerad och kan lätt bli helt uppspelt när jag ser att det blir helt underbara foton eller någon pose som blir helt otroligt fin.

Kort sagt så är vi som vi är. Med oss ska du kunna vara dig själv och slappna av och minnas fotograferingen som en rolig stund och ha roligt under tiden. För det har vi!

Vad får ni om ni bokar oss?

Vi vill att vi ska lära känna varandra lite innan er stora dag. Därför träffas vi alltid på ett planeringsmöte där vi kan prata ihop oss om fotograferingen.

På bröllopet arbetar vi alltid som ett team, så med oss får ni två fotografer. På mingel och vigsel får ni dubbelt så många ögon, dubbelt så många vinklar. Vi smyger runt, iakttar och förevigar. Vill ni ha förberedelserna fotograferade så delar vi upp oss så att ni båda har en fotograf hos er.

Under porträttfotograferingen kommer vi att göra allt för att ni ska slappna av och vara er själva. Även om ni inte är vana vid att bli fotograferade eller känner er bekväma framför kameran. Jag kommer att finnas där för att hjälpa er om ni behöver tips på hur ni ska stå och varåt ni ska titta. Men mest vill jag bara få fram era känslor på bild. Det är er dag och en lycklig sådan och det kommer att skina igenom på bilderna.

Våra olika bröllopspaket hittar du här

Kolla in våra foton här

Välkommen att kontakta oss så berättar vi mer.

Anette & Christer